• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Hoe werkt het?

 • 1. Contact opnemen met Trestec
  Neem geheel kosteloos en vrijblijvend contact met ons op om je aan te melden voor ons collectief. Dit via het aanmeldformulier op deze website, telefonisch of per mail.

   

 • 2. Intake
  Tijdens een afspraak vullen we samen een competentielijst in om inzichtelijk te maken wat jouw expertises zijn en waar je ambities liggen. Daarnaast willen we graag weten in welke industrieën je werkzaam bent geweest en/of zou willen zijn. Uiteraard geeft het ons ook de mogelijkheid om de persoon áchter de zelfstandig ondernemer te leren kennen. Dit geeft ons de mogelijkheid om jou een opdracht aan te bieden die volledig aansluit op hetgeen jij te bieden hebt. Dat creëert de win-win situatie; de opdrachtgever krijgt exact waar hij om vraagt en jij kan excelleren met jouw unieke kennis en kunde.

   

 • 3. Toegang tot interessante opdrachten
  Wanneer wij een opdracht van industriële opdrachtgevers ontvangen, wordt deze gefilterd aan de hand van de punten uit de competentielijst. Op deze manier kunnen wij snel een voorselectie maken en doelgericht contact zoeken met de juiste zzp’er voor de klus. Indien wij denken dat een opdracht goed aansluit op jouw expertises, leggen we de opdracht, specificaties en eisen aan je voor.

 • 4. Aan het werk
  Ben je beschikbaar en zijn alle condities voor beide partijen akkoord? Dan is de opdracht voor jou en kun je aan de slag!

   

 • 5. Ondersteuning tijdens opdracht
  Uiteraard houden we tijdens de voortgang graag persoonlijk contact en staan we klaar voor al je vraagstukken of wellicht zelfs al de volgende opdracht.

   

Overweeg je om zzp’er in de techniek te worden? Dan is er altijd wel een medewerker van Trestec die jou goed advies kan geven en kan helpen bij de uitvoering van je eerste opdracht.