Een jaar geleden heeft Trestec BV haar dienstverlening uitgebreid door het verzorgen van keuringen volgens de norm NEN3140 arbeidsmiddelen, NEN2484 trappen en ladders en NEN1004 steigers en steigeronderdelen.

Trestec heeft daartoe opgeleide keurmeesters in vaste dienst, die uitgerust zijn met een Metrel Omega GT-XA Mi3360 testapparaat en diverse vervangingsonderdelen. Zij kunnen snel en vakkundig reparaties uitvoeren voor onze klanten en samenwerkingspartners.

Na afloop van de keuringen worden de overzichtslijsten van de gekeurde arbeidsmiddelen, testcertificaten en inspectierapporten verschaft.

We hebben hiermee inmiddels diverse  klanten en samenwerkingspartners kunnen ontzorgen en zien dit als een waardevolle aanvulling op ons pakket als totaalpartner in de Industriële Techniek.

Omdat Trestec BV het heel belangrijk vindt dat elke samenwerkingspartner met veilig gereedschap werkt, hanteert Trestec voor de bij Trestec aangesloten ZZP’ers aantrekkelijke kortingen op het keuren van arbeidsmiddelen.  Voor meer informatie over de keuringen en tarieven kunt u contact opnemen met John Zweers via e-mailadres: j.zweers@trestec.nl

Trestec: sterk in samenwerken!