We gaan weer richting het eind van een bewogen jaar… en zoals ieder jaar staan we daar heel even bij stil.

Door de coronapaniek viel in het eerste kwartaal veel werk stil en werd uit beleidsoverwegingen bij een groot deel van onze klanten veel bezoek van derden gemeden. We hebben behoorlijk moeten incasseren, waarbij vanaf medio tweede kwartaal van dit jaar het als een blad aan de boom omdraaide. We kregen te maken met gigantisch veel aanvragen en moesten voor het eerst in jaren ‘nee’ verkopen. Staal- en grondstofprijzen stegen gigantisch, maar ook tarieven kwamen enorm onder druk te staan.

We zijn dan ook trots op ons eigen team, maar ook op alle samenwerkingspartners die voor / met ons werken bij onze klanten. Iedereen moest gigantisch schakelen en “gas geven” om iedereen goed te kunnen bedienen.

In september hebben we ons team mogen uitbreiden met de komst van Guus Juffer, in de rol van projectengineer. Dit gaf ons weer even wat ademvrijheid en de mogelijkheid om het werk wat beter te verdelen. Guus is een fantastische aanvulling, waardoor we met trots kunnen zeggen dat we een nog sterker team hebben gekregen binnen Trestec. Al met al mag er dus zeker gesproken worden van een bewogen jaar, waarin we flink gas hebben moeten geven.

We vonden het daarom wel leuk om in dat kader een blijk van waardering aan onze klanten te geven. We hebben 350 kilo drop besteld en zullen deze onder de ludieke noemer “Trestec, gas d’rop!” deze maand persoonlijk afgeven voor onze klanten & samenwerkingspartners.

Trestec: sterk in samenwerken!