• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

“Trestec wil de klant echt ontzorgen”

Al jaren maakt Loparex BV te Apeldoorn gebruik van de diensten van Trestec. Loparex is een vol continu bedrijf dat vanuit basis papier zogenaamde release liner maakt. Dat is papier wat je makkelijk ergens weer vanaf haalt, zoals bijvoorbeeld de achterkant van een sticker. Loparex koopt grote rollen papier in, bewerkt deze op een aantal grote produktiemachines en levert de papierrollen aan klanten wereldwijd aan producenten in onder andere de tape-, medische-, auto- en vliegtuig industrie.

De technische dienst van Loparex heeft zelf niet de mogelijkheid om een 5-ploegendienst rooster bemand te hebben en doet daartoe een beroep op Trestec. Zo wordt meer dan de helft van het rooster inmiddels ingevuld door een aantal vaste monteurs  van Trestec. Deze monteurs zijn inmiddels zo thuis bij Loparex dat ze volledig meedraaien in de technische dienst. Keer op keer bewijzen deze monteurs zich weer door hun kennis en betrokkenheid. Ze staan bij storingen er soms echt alleen voor en weten eigenlijk altijd wel een oplossing te vinden. Soms met inzet van een collega van Trestec. Te merken is dat de monteurs van Trestec gewend zijn om zelfstandig een oplossing voor de meest uiteenlopende uitdagingen te vinden.

Loparex is dan ook blij met deze oplossing  die Trestec biedt om een deel van de consignatie over te nemen.  Verder mag opgemerkt worden dat de samenwerking met Trestec altijd bijzonder fijn gaat en dat zij de klant echt willen ontzorgen. Loparex gaat dan ook voor een nog lange samenwerking met Trestec.

 

Lees Meer

“Trestec speelt in op de behoefte en denkt goed mee.”

 

In de periode 2018 en 2019 stonden we voor de zware taak een nieuwe Technische Dienst te formeren. Enkele medewerkers hadden er voor gekozen hun carrière elders voort te zetten en in een jaar tijd gingen ook 5 doorwinterde TD ers met pensioen. Een groot verlies van kennis en know-how en het collectieve geheugen was weg.

Een groot nieuwbouw project, wat cruciaal was voor ons bedrijf, werd opgestart en dit was een zware belasting voor ons kader en midden kader.

Trestec was een bekende voor ons en we hebben met hen onze problematiek besproken. De criteria hebben we vastgesteld. We wilden klaar zijn voor de toekomst met een flexibele schil in onze Technische Dienst.

Na enkele constructieve gesprekken met het management van Trestec konden we elkaar goed vinden in een oplossing die voor alle partijen werkte. Er is invulling gegeven aan ondersteuning tijdens het nieuwbouwproject met een uitvoerend – en project team. We hebben de storingsdienst, in 2 ploegen, weer op orde gebracht en het middenkader is weer ingevuld met werkvoorbereiding en een coördinator.

We hebben nu een Technische Dienst die voor 50 % bij Trestec ondergebracht is. Het was verbazingwekkend dat we toch met veel nieuwe medewerkers weer snel stappen konden maken naar een evenwichtige Technische Dienst die continu verbeterd. Dit door de frisse blik van de inleners van Trestec.

De grondslag voor dit succes lag bij de openheid waarmee Trestec ons tegemoet getreden heeft. Open kaart spelen,  een goede screening van medewerkers en achter je afspraken staan en niet bang zijn om te veranderen.

 

Lees Meer

“Trestec heeft het echt goed voor elkaar.”

 

Dank je wel dat het vandaag zo snel voor elkaar is met die motorrollers. Ik had het niet verwacht, maar Trestec heeft het echt goed voor elkaar! Dus dank jullie wel. Ik heb er geen woorden voor…

 

Lees Meer

“De vriendelijke, duidelijke en openlijke manier van communiceren maakt van elk project een mooi eindresultaat.”

“Sinds 2015 is Trestec mijn belangrijkste en betrouwbaarste samenwerkingspartner.

In 2015 ben ik in contact gekomen met Trestec waarbij ik direct een plaatsingsvoorstel kreeg bij hun klant die opzoek was naar een Autocad Electrical tekenaar en ondersteuning in de TD. Inmiddels werk ik al jaren voor deze en andere klanten van Trestec. Daarnaast bouw ik regelmatig besturingen voor Trestec projecten. Zij staan garant voor een probleemloze en fijne samenwerking met alle nodige technische kennis. De vriendelijke, duidelijke en openlijke manier van communiceren maakt van elk project een mooi eindresultaat.”

 

Lees Meer

“Zij weten waar ze over praten en dat werkt!”

“Enkele jaren geleden leerde ik Gijs kennen toen hij nog werkzaam was als interim hoofd technische dienst bij een kippenslachterij. Na een verdere kennismaking met Gijs en Joris bij Trestec op kantoor kwamen al gauw vragen uit het netwerk van Trestec waardoor we samen konden werken aan mooie klussen in de industrie. Tot op de dag van vandaag werken we heel prettig samen en hebben we al veel mooie en uitdagende projecten uitgevoerd. Door de diversiteit van onze werkzaamheden te vergoten hebben we ons samen met Trestec gericht op projecten om fabrieken en machines veiliger te maken en af te schermen. Hierbij deden we onderzoek naar wet en regelgeving en stelden samen met de klant ontwerpen van lokale en of gebiedsafscherming samen die uiteindelijk, voorzien van de nodige statische berekeningen tot op productieniveau uitgewerkt worden.

Ondertussen verzorgen wij de engineering van verschillende staalconstructies, trappen, bordessen, hekwerken en ondersteuningsconstructies, die vervolgens door Trestec in hun eigen werkplaats wordt geproduceerd en geplaatst bij hun klanten. Ook hebben we al verschillende statische berekeningen mogen leveren aan klanten uit het netwerk van Trestec. Het contact met Gijs en Joris is professioneel en ook informeel.  Zij weten waar ze over praten en dat werkt !

Kortom: Een professionele en fijne samenwerkingspartner!”

Lees Meer
BB3D over Trestec B.V.

“Door de samenwerking met Trestec is het voor BB3D mogelijk om door te groeien in de technische branche.”

Door de samenwerking met Trestec is het voor BB3D mogelijk om door te groeien in de technische branche. Als kleiner engineeringsbureau is het niet gemakkelijk om bij grote bedrijven in de technische branche ‘binnen’ te komen. Door het grote netwerk van Trestec heeft BB3D al verschillende uitdagende projecten uitgevoerd.

Tevens voert Trestec ook haar eigen projecten uit, waarin BB3D enkele keren fungeerde als engineeringspartner. De samenwerking in deze projecten verloopt altijd soepel en professioneel. Kortom: Trestec, sterk in samenwerken!

Al vanaf het eerste gemoedelijke kennismakingsgesprek tot nu is Trestec een betrouwbare totaalpartner voor BB3D gebleken. De ambitieuze projecten, no-nonsense mentaliteit en down-to-earth uitstraling past goed bij BB3D. Voor ons is Trestec een sterk samenwerkende totaalpartner in de technische branche!

Lees Meer
Unique Selling Products

“Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!”

 

Voor de projecten van Unique Safety Products is transparante communicatie, vakkundig advies en een adequate uitvoering van essentieel belang. Met Trestec BV hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die in alle gevraagde facetten voorziet en hebben wij al meerdere projecten succesvol afgerond. Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!

Lees Meer
Bakkerij Fuite

“Trestec heeft alle verwachtingen waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid”

 

De reden dat wij de samenwerking aangegaan zijn met Trestec is dat we ondersteuning in onze technische dienst nodig hadden. Het klonk veelbelovend: een groot netwerk van zelfstandig ondernemers met eigen specifieke kennis van techniek en foodindustrie, die via Trestec ondersteuning kunnen bieden. Wij ontvingen competentielijsten vooraf, zodat er geen verassingen achteraf kwamen en ik van te voren wist wie er kwam en welke technische kennis deze techneut meebracht.

Alle verwachten heeft Trestec waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid maakt Trestec een goede partner. Daarnaast zien we ook dat er een goede match is met de techneuten die bij ons komen qua kennis en samenwerking. 

Lees Meer
Twence over Trestec

“We kregen eerst de kwalificaties van de lasser en deze sloten naadloos aan op de opdracht”

 

Na een zeer plezierig kennismakingsgesprek met Joris hebben we voor het herstellen van een zestal poliepen van huisvuilgrijpers een lasser via Trestec Bv ingehuurd. Voordat Patrick kwam kregen we eerst zijn kwalificaties te zien en deze sloten goed aan bij onze wensen. Eenmaal bij Twence aan het werk bleek Patrick een zeer kundige lasser die een uitstekende klus afgeleverd heeft.

Lees Meer
Multiparts over Trestec

“Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken.”

 

De eerste samenwerking tussen onze beide bedrijven was februari 2016 dit was eigenlijk direct een succes. Trestec had een project bij een van haar klanten waarbij men binnen een korte termijn een bepaalde ombouw van een productie lijn wilde organiseren. Hiervoor waren transportbanen nodig die wij met Multiparts snel konden produceren. Trestec nam de projectleiding voor haar rekening en de montage, Multiparts de lay-out engineering en de productie van de transportsystemen. Het project werd in zeer korte tijd opgeleverd met een tevreden eindkant als gevolg.

Sindsdien hebben we vaker samen projecten uitgevoerd in zowel binnen en buitenland. Bij enkele recente projecten bij bestaande klanten van Multiparts, heeft Trestec mechanische en electromonteurs geleverd. Samen met onze medewerkers hebben we vakkundig en snel enkele mooie projecten weten te realiseren. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken. Naast kwaliteit zijn wij ook erg tevreden over de professionaliteit en flexibiliteit die soms nodig is bij de realisatie van projecten. Het is namelijk een feit dat een planning nog wel eens wijzigt en ook een (de)montage klus kan wel eens wat meer werk blijken te zijn dan vooraf is ingeschat. Als het eens tegen zit kun je het verschil tussen een leverancier en een partner leren kennen. Trestec kunnen wij zeker een van onze partners noemen.

Lees Meer