• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

“Trestec heeft het echt goed voor elkaar.”

 

Dank je wel dat het vandaag zo snel voor elkaar is met die motorrollers. Ik had het niet verwacht, maar Trestec heeft het echt goed voor elkaar! Dus dank jullie wel. Ik heb er geen woorden voor…

 

Lees Meer

“De vriendelijke, duidelijke en openlijke manier van communiceren maakt van elk project een mooi eindresultaat.”

“Sinds 2015 is Trestec mijn belangrijkste en betrouwbaarste samenwerkingspartner.

In 2015 ben ik in contact gekomen met Trestec waarbij ik direct een plaatsingsvoorstel kreeg bij hun klant die opzoek was naar een Autocad Electrical tekenaar en ondersteuning in de TD. Inmiddels werk ik al jaren voor deze en andere klanten van Trestec. Daarnaast bouw ik regelmatig besturingen voor Trestec projecten. Zij staan garant voor een probleemloze en fijne samenwerking met alle nodige technische kennis. De vriendelijke, duidelijke en openlijke manier van communiceren maakt van elk project een mooi eindresultaat.”

 

Lees Meer

“Zij weten waar ze over praten en dat werkt!”

“Enkele jaren geleden leerde ik Gijs kennen toen hij nog werkzaam was als interim hoofd technische dienst bij een kippenslachterij. Na een verdere kennismaking met Gijs en Joris bij Trestec op kantoor kwamen al gauw vragen uit het netwerk van Trestec waardoor we samen konden werken aan mooie klussen in de industrie. Tot op de dag van vandaag werken we heel prettig samen en hebben we al veel mooie en uitdagende projecten uitgevoerd. Door de diversiteit van onze werkzaamheden te vergoten hebben we ons samen met Trestec gericht op projecten om fabrieken en machines veiliger te maken en af te schermen. Hierbij deden we onderzoek naar wet en regelgeving en stelden samen met de klant ontwerpen van lokale en of gebiedsafscherming samen die uiteindelijk, voorzien van de nodige statische berekeningen tot op productieniveau uitgewerkt worden.

Ondertussen verzorgen wij de engineering van verschillende staalconstructies, trappen, bordessen, hekwerken en ondersteuningsconstructies, die vervolgens door Trestec in hun eigen werkplaats wordt geproduceerd en geplaatst bij hun klanten. Ook hebben we al verschillende statische berekeningen mogen leveren aan klanten uit het netwerk van Trestec. Het contact met Gijs en Joris is professioneel en ook informeel.  Zij weten waar ze over praten en dat werkt !

Kortom: Een professionele en fijne samenwerkingspartner!”

Lees Meer
BB3D over Trestec B.V.

“Door de samenwerking met Trestec is het voor BB3D mogelijk om door te groeien in de technische branche.”

Door de samenwerking met Trestec is het voor BB3D mogelijk om door te groeien in de technische branche. Als kleiner engineeringsbureau is het niet gemakkelijk om bij grote bedrijven in de technische branche ‘binnen’ te komen. Door het grote netwerk van Trestec heeft BB3D al verschillende uitdagende projecten uitgevoerd.

Tevens voert Trestec ook haar eigen projecten uit, waarin BB3D enkele keren fungeerde als engineeringspartner. De samenwerking in deze projecten verloopt altijd soepel en professioneel. Kortom: Trestec, sterk in samenwerken!

Al vanaf het eerste gemoedelijke kennismakingsgesprek tot nu is Trestec een betrouwbare totaalpartner voor BB3D gebleken. De ambitieuze projecten, no-nonsense mentaliteit en down-to-earth uitstraling past goed bij BB3D. Voor ons is Trestec een sterk samenwerkende totaalpartner in de technische branche!

Lees Meer
Unique Selling Products

“Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!”

 

Voor de projecten van Unique Safety Products is transparante communicatie, vakkundig advies en een adequate uitvoering van essentieel belang. Met Trestec BV hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die in alle gevraagde facetten voorziet en hebben wij al meerdere projecten succesvol afgerond. Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!

Lees Meer
Bakkerij Fuite

“Trestec heeft alle verwachtingen waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid”

 

De reden dat wij de samenwerking aangegaan zijn met Trestec is dat we ondersteuning in onze technische dienst nodig hadden. Het klonk veelbelovend: een groot netwerk van zelfstandig ondernemers met eigen specifieke kennis van techniek en foodindustrie, die via Trestec ondersteuning kunnen bieden. Wij ontvingen competentielijsten vooraf, zodat er geen verassingen achteraf kwamen en ik van te voren wist wie er kwam en welke technische kennis deze techneut meebracht.

Alle verwachten heeft Trestec waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid maakt Trestec een goede partner. Daarnaast zien we ook dat er een goede match is met de techneuten die bij ons komen qua kennis en samenwerking. 

Lees Meer
Twence over Trestec

“We kregen eerst de kwalificaties van de lasser en deze sloten naadloos aan op de opdracht”

 

Na een zeer plezierig kennismakingsgesprek met Joris hebben we voor het herstellen van een zestal poliepen van huisvuilgrijpers een lasser via Trestec Bv ingehuurd. Voordat Patrick kwam kregen we eerst zijn kwalificaties te zien en deze sloten goed aan bij onze wensen. Eenmaal bij Twence aan het werk bleek Patrick een zeer kundige lasser die een uitstekende klus afgeleverd heeft.

Lees Meer
Multiparts over Trestec

“Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken.”

 

De eerste samenwerking tussen onze beide bedrijven was februari 2016 dit was eigenlijk direct een succes. Trestec had een project bij een van haar klanten waarbij men binnen een korte termijn een bepaalde ombouw van een productie lijn wilde organiseren. Hiervoor waren transportbanen nodig die wij met Multiparts snel konden produceren. Trestec nam de projectleiding voor haar rekening en de montage, Multiparts de lay-out engineering en de productie van de transportsystemen. Het project werd in zeer korte tijd opgeleverd met een tevreden eindkant als gevolg.

Sindsdien hebben we vaker samen projecten uitgevoerd in zowel binnen en buitenland. Bij enkele recente projecten bij bestaande klanten van Multiparts, heeft Trestec mechanische en electromonteurs geleverd. Samen met onze medewerkers hebben we vakkundig en snel enkele mooie projecten weten te realiseren. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken. Naast kwaliteit zijn wij ook erg tevreden over de professionaliteit en flexibiliteit die soms nodig is bij de realisatie van projecten. Het is namelijk een feit dat een planning nog wel eens wijzigt en ook een (de)montage klus kan wel eens wat meer werk blijken te zijn dan vooraf is ingeschat. Als het eens tegen zit kun je het verschil tussen een leverancier en een partner leren kennen. Trestec kunnen wij zeker een van onze partners noemen.

Lees Meer
Mayr-Melnhof over Trestec

“Wat de monteurs van Trestec betreft zijn we wederom zeer tevreden met de inzet en het resultaat.”

 

Wat de monteurs van Trestec betreft zijn we wederom zeer tevreden met de inzet en het resultaat.

We hebben samen weer heel wat werk verzet. Als dit soort mannen ons blijven assisteren in de toekomst gaan we nog lang gebruik maken van de service die Trestec levert.

Bedankt en we zien jullie graag bij de volgende machinestilstand op 2 mei weer verschijnen.

 

Lees Meer