• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Trestechnische dienstverlening

Team Trestec is overtuigd van de kracht in samenwerking en co-creatie. Door het bundelen van krachten beschikken wij als collectief over vakmensen uit alle denkbare technische disciplines.

Trestec is intermediair tussen opdrachtgevers uit de industrie en zzp’ers in de techniek. Ons team slaat op actieve én effectieve wijze een brug tussen vraag en aanbod. Wij bieden zelfstandige technici hiermee toegang tot interessante opdrachten bij regionale, nationale en internationale opdrachtgevers.

 

Trestec faciliteert vakbekwame technici voor iedere denkbare uitdaging!

Totaalpartner Technische Dienstverlening | Team Trestec

"Trestec slaat de brug tussen opdrachtgevers in de industrie en ZZP’ers in de techniek"

Team Trestec

Gijs Klaassen

06 22 91 96 72
g.klaassen@trestec.nl

Gijs kent de technische markt als zowel zzp'er als opdrachtgever. Hierdoor ziet hij waar beiden echt behoefte aan hebben, weet hij met ideale oplossingen te komen en de beste vakmensen op de juiste plek te zetten. Met zijn ruim 16 jaar werkervaring als zzp'er in Technische Dienstverlening op WTB gebied is voor Gijs geen technische uitdaging onmogelijk.

Joris van Ginderen

06 29 08 52 00
j.vanginderen@trestec.nl

Als mede-eigenaar houdt de goedlachse Joris het overzicht en weet hij mensen altijd te motiveren. Zijn organisatorische en bedrijfsmatige kennis zorgen dat hij voor zowel de opdrachtgever als een zzp'er een prettige samenwerkingspartner is. Door zijn jarenlange ervaring als hoofd technische dienst in de industriële procestechniek weet hij altijd het juiste te adviseren.

Janet ter Haar

055 820 02 20j.terhaar@trestec.nl

De snelle en correcte financiële administratie van Trestec is te danken aan Janet. Cijfermatig heeft Janet alle touwtjes in handen en houdt ze de heren scherp. Ook ondersteunt zij de afdeling verkoop o.a. op gebied van planningen en administratie binnendienst.

John Zweers

06 28 35 49 82
j.zweers@trestec.nl

Als project engineer bij Trestec is hij de redder in nood bij alle electro- /besturingstechnische vraagstukken. Daarnaast vervult hij de kartrekkersrol bij diverse projecten. Met zijn jarenlange ervaring als Hoofd Technische Dienst bij een grote industriële bakker weet hij tevens alles van het vormgeven en opbouwen van een effectieve onderhoudsafdeling.

Nanda ten Have

055 820 02 20n.tenhave@trestec.nl

Nanda ondersteunt de afdeling administratie. Zij verwerkt o.a. alle inkoop- en verkoopfacturen. Samen met haar collega's zorgt ze ervoor dat de administratieve processen vlekkeloos verlopen.

Marco ter Haar | Trestec B.V.

Marco ter Haar

06 28 87 50 74
m.terhaar@trestec.nl

Met trots en enthousiasme kunnen wij hierbij laten weten dat Marco ter Haar ons team in zowel binnendienst, als buitendienst. Marco heeft jarenlange ervaring in de procesindustrie binnen een Technische Dienstomgeving, in met name de ruwe industrie zoals betonindustrie en kalkzandsteenindustrie. We kennen Marco al jaren als een enorm bevlogen, accurate en harde werker. Samen met hem kunnen we verder opschakelen om onze dienstverlening beter te stroomlijnen, de samenwerkingen met partners te intensiveren en onze klanten nog beter te bedienen.

Guus Juffer

06 39278998
g.juffer@trestec.nl

Verheugd kunnen wij het nieuws melden dat wij ons Team vanaf September gaan uitbreiden met Guus Juffer, in de rol van Project Engineer. Guus heeft jarenlange ervaring binnen de Industriële Techniek, op hoofdzakelijk elektrotechnisch / besturingstechnisch vlak, projectleiding en werkvoorbereiding, maar ook met het leiden van een Technische Dienst. Guus is een energieke, sociale man, met kennis van zaken. We kennen Guus dan ook al jaren, als oud-collega binnen de Technische Dienst van Dycore in Hasselt, en later als klant van Trestec binnen zijn rol als Hoofd Technische Dienst van Calduran in Harderwijk en Preco in Apeldoorn. Door de enorme diversiteit van werkzaamheden en projecten die binnen Trestec voorbij komen, denken we dat Guus goed aansluit in ons team en hopen natuurlijk dat hij het ook enorm naar zin gaat hebben! Wij zien er in ieder geval enorm naar uit!