• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Trestechnische dienstverlening

Team Trestec is overtuigd van de kracht in samenwerking en co-creatie. Door het bundelen van krachten beschikken wij als collectief over vakmensen uit alle denkbare technische disciplines.

Trestec is intermediair tussen opdrachtgevers uit de industrie en zzp’ers in de techniek. Ons team slaat op actieve én effectieve wijze een brug tussen vraag en aanbod. Wij bieden zelfstandige technici hiermee toegang tot interessante opdrachten bij regionale, nationale en internationale opdrachtgevers.

 

Trestec faciliteert vakbekwame technici voor iedere denkbare uitdaging!

Totaalpartner Technische Dienstverlening | Team Trestec

"Trestec slaat de brug tussen opdrachtgevers in de industrie en ZZP’ers in de techniek"

Team Trestec

Gijs Klaassen

06 22 91 96 72
g.klaassen@trestec.nl

Gijs kent de technische markt als zowel zzp'er als opdrachtgever. Hierdoor ziet hij waar beiden echt behoefte aan hebben, weet hij met ideale oplossingen te komen en de beste vakmensen op de juiste plek te zetten. Met zijn ruim 16 jaar werkervaring als zzp'er in Technische Dienstverlening op WTB gebied is voor Gijs geen technische uitdaging onmogelijk.

Joris van Ginderen

06 29 08 52 00
j.vanginderen@trestec.nl

Als mede-eigenaar houdt de goedlachse Joris het overzicht en weet hij mensen altijd te motiveren. Zijn organisatorische en bedrijfsmatige kennis zorgen dat hij voor zowel de opdrachtgever als een zzp'er een prettige samenwerkingspartner is. Door zijn jarenlange ervaring als hoofd technische dienst in de industriële procestechniek weet hij altijd het juiste te adviseren.

Janet ter Haar

055 820 02 20
j.terhaar@trestec.nl

De snelle en correcte financiële administratie van Trestec is te danken aan Janet. Cijfermatig heeft Janet alle touwtjes in handen en houdt ze de heren scherp.

John Zweers

06 28 35 49 82
j.zweers@trestec.nl

Als project engineer bij Trestec is hij de redder in nood bij alle electro- /besturingstechnische vraagstukken. Daarnaast vervult hij de kartrekkersrol bij diverse projecten. Met zijn jarenlange ervaring als Hoofd Technische Dienst bij een grote industriële bakker weet hij tevens alles van het vormgeven en opbouwen van een effectieve onderhoudsafdeling.

Nanda ten Have

055 820 02 20
n.tenhave@trestec.nl

Nanda ondersteunt zowel de afdeling administratie als de afdeling verkoop binnendienst. Samen met haar collega's zorgt ze ervoor dat de administratieve processen vlekkeloos verlopen.

Martijn Pannekoek

06 39278998
m.pannekoek@trestec.nl

Op het gebied van projectengineering, storing, onderhoud en werkvoorbereiding kan Martijn zijn mannetje staan. Ondanks dat hij allround bekwaam is, ligt zijn zwaartepunt duidelijk op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. We zijn heel erg blij met deze aanvulling op ons vaste team, wat ons nog beter in staat zal stellen om onze klanten op een adequate wijze van dienst te kunnen zijn.