• Ondernemerscollectief in de industriële techniek
<strong><a href="tel:0629085200">06 29 08 52 00</a></strong><br><a href="mailto:j.vanginderen@trestec.nl">j.vanginderen@trestec.nl</a>

Als mede-eigenaar houdt de goedlachse Joris het overzicht en weet hij mensen altijd te motiveren. Zijn organisatorische en bedrijfsmatige kennis zorgen dat hij voor zowel de opdrachtgever als een zzp’er een prettige samenwerkingspartner is. Door zijn jarenlange ervaring als hoofd technische dienst in de industriële procestechniek weet hij altijd het juiste te adviseren.

Joris van Ginderen

Binnen een arbeidsmarkt die steeds meer flexibiliseert en een stijgend aanbod van kundige en gemotiveerde zzp’ers in de (Industriele) techniek, merk je gelijktijdig de behoefte aan een transparant platform waar opdrachtgevers en zzp’ers elkaar vinden.

Wij vervullen deze rol met veel enthousiasme, out-of-the-box, eerlijk en transparant en met kennis van Industriele Techniek. Met drie oprichters, met alledrie een eigen specialisme en achtergrond, kennen we de kracht van samenwerking en co-creatie als geen ander.

Wij zoeken kundige en gedreven zzp’ers binnen alle disciplines. Denk aan WTB(E)-ers/ (storing-)monteurs/ lassers/ tekenaars/ constructeurs/ engineers/ projectleiders/ leidinggevenden enz. Wij werken geheel vrijblijvend, geen wurgcontracten of andere verplichtingen. Inschrijven bij Trestec betekent toegang tot interessante opdrachten bij grote nationale en internationale opdrachtgevers.

Wij komen ook graag in contact met opdrachtgevers die graag samenwerken met kundige en werklustige zzp’ers en hun netwerk daarin willen versterken.

Trestec neemt ook turnkey projecten aan. Dit kunnen wij, omdat ons netwerk omvangrijk is in aantal en breed is in technische disciplines en specialismes. Trestec is regiehoudend en risicodragend; alle participerende zzp’ers kunnen zich zo richten op dat wat hen dreef om zzp’er te worden: uitoefening van hun eigen technische specialisme. De opdrachtgever ontvangt totale ontzorging; wij zorgen dat de klus wordt geklaard, van A tot Z.

Van alle bij het Trestec-netwerk aangesloten zzp’ers zijn wij minimaal in het bezit van:
– AVB Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven
– Var-verklaring belastingdienst
– Inschrijving Kamer van Koophandel
– Identiteitsbewijs
– VCA certificaat