• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Op welke manier zou je met Trestec willen samenwerken?

Samenwerken met Trestec als opdrachtgever

Trestec is sterk in samenwerken en doet dat op uiteenlopende manieren. Zo werken wij voor industrieel opdrachtgevers op zowel regie- als projectbasis, waarbij we niet alleen de nodige technici faciliteren, maar desgewenst ook alle benodigde materialen leveren. Onze opdrachtgevers worden door Trestec voorzien van alle industriële technieken en materialen. We beschikken over allerhande monteurs, programmeurs & engineers, maar zijn ook inzetbaar voor (preventief) industrieel onderhoud en machinetransport.

Samenwerken met Trestec als opdrachtnemer

Anderzijds werken wij als ondernemerscollectief vanzelfsprekend veel samen met vakkundige zzp’ers. We beschikken dankzij dit grootse collectief over professionals uit alle alle technische disciplines. Zij worden zorgvuldig uitgekozen en gecontroleerd op kwaliteit en de verplichte documentatie. Van een ieder van hen beschikken wij dan ook over de nodige papieren, beschikbaarheid en competenties. Bovendien bieden wij de zzp’ers in ons ondernemerscollectief hulp, begeleiding, kansen en opdrachten.

Zodoende vervullen wij een centrale rol in de industriële techniek en werkgelegenheid die wij veel gedrevenheid uitvoeren. Wij koppelen vakbekwame technici aan industriële opdrachtgevers. Dit doen wij niet alleen als intermediair, maar ook als hoofdaannemer voor diverse technische uitdagingen.