• Ondernemerscollectief in de industriële techniek
IMG_0428
Tekeningen inpaklijnen
IMG_0429
IMG_0426
IMG_0406
IMG_0404
IMG_0393
IMG_0391
IMG_0389

Optimalisatie herindeling inpaklijnen bakkerij

Medio 2018 heeft Trestec akkoord ontvangen voor het uitvoeren van een omvangrijke herindeling van de inpaklijnen bij een industriële bakkerij in Twente. Omdat deze bakkerij in de loop der jaren steeds was uitgebreid met nieuwe lijnen, bleek dat de indeling verre van ideaal was. Vooral qua routing was de indeling verre van efficiënt.

De plannen en pre-engineering omvatten dan ook bijna 7 maanden, waarin alle mogelijke indelingsmogelijkheden de revue waren gepasseerd. Uiteindelijk is er gekozen om bijna alle inpaklijnen te centraliseren en richting de expeditieruimten te verplaatsen. Dit heeft als resultaat dat deegverwerking en ovenstraat gescheiden werden, wat een veel overzichtelijkere fabrieksvloer opleverde en qua routing veel voordelen bracht.

Trestec heeft in dit project de volledige projectleiding & werkvoorbereiding voor rekening genomen en samen met Kaak Multiparts de nodige transportsystemen geleverd. De monteurs van Trestec hebben alles geplaatst en inbedrijf gesteld.

In totaal zijn er 3 inpaklijnen verplaatst naar de nieuwe locatie en hebben we ruim 31 strekkende meter RVS transportband geleverd en geplaatst, 9 bochtstukken en een geautomatiseerd groepeerstation om de broden gegroepeerd naar de inpaklijn te transporteren.

Voor het jaar verstreken was is de gehele ombouw uitgevoerd en zijn alle lijnen inbedrijf gesteld.

Trestec: sterk in samenwerken.

Lees Meer
IMG_0734
IMG_0738
IMG_1526
IMG_1527
IMG_1528

Koppeltransport bakkerij geleverd en geplaatst

Voor een industriële bakkerij hebben wij een nieuw koppeltransport geleverd en geplaatst. Het oude transport, en in het bijzonder de keerinstallatie, was sterk verouderd, vervuild en bleek een bron van storingen.

Samen met onze samenwerkingspartner KAAK Multiparts is een nieuw transport geengineerd en in een paar dagen tijd door Trestec geplaatst.

Trestec: sterk in samenwerken.

Lees Meer

Werkplaats verhuizing België

Verhuizing van een ingerichte werkplaats en technisch magazijn voor een opdrachtgever in Belgie. Trestec heeft als contractor een oude productiehal voorzien van een nieuw gevlinderde betonvloer, GWL aangelegd en aansluitend de volledige werkplaats en magazijn verhuist naar deze nieuwe locatie.

Lees Meer