• Ondernemerscollectief in de industriĆ«le techniek
"Van besturingstechnicus tot werktuigbouwkundig monteur & van werkvoorbereider tot projectleider; stuk voor stuk gedreven om uw organisatie te ondersteunen."

Technische installaties worden vaak onderhouden en beheerd door een allround technische dienst. Deze mensen zijn goed op de hoogte van de dagelijkse werkzaamheden en in staat, om in geval van storing of calamiteit, adequaat te handelen. De kennis voor de ondersteuning technische dienst is tijdens het werk en door ervaring verworven. In de praktijk blijkt echter dat de installaties lang niet altijd op de juiste wijze worden beheerd. Het ontbreekt in sommige gevallen aan afdoende specialistische kennis.

 

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de locatie kunnen wij met u meedenken en u adviseren over het onderhoud en beheer van de installaties. De technische dienst kan gebruik maken van de specifieke kennis van onze monteurs. Er ontstaan zodoende korte lijnen tussen Trestec en uw technische medewerkers. Dit resulteert in snelle en adequate oplossingen in geval van calamiteiten.

 

Onze specialisten raken bekend met de installaties en protocollen waardoor het eenvoudiger wordt om medewerkers te vervangen bij ziekte en vakantie. Trestec kan ondersteunen bij korte, langdurige en terugkerende projecten of tijdelijke bezettingsproblemen. Onze monteurs zijn inzetbaar in dagdiensten, ploegendiensten, nachtdiensten en storingsdiensten.