• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Krachten bundelen

Ons land telt veel gemotiveerde zelfstandig ondernemers met ieder zijn of haar eigen expertise. Zo zullen ook jouw gedrevenheid en expertise(s) op technisch vakgebied de voornaamste redenen zijn waarom je bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat. Natuurlijk ben je dan ook het liefst bezig met jouw specifieke vaardigheden en vakmanschap. Er komen echter nog veel meer zaken bij het ondernemerschap kijken, zoals het benaderen van potentiële klanten, het regelen van voorfinanciering en andere administratieve werkzaamheden.

Trestec is een technische dienstverlener, die tevens een intermediair functie vervult tussen opdrachtgevers uit de industrie en zzp’ers in de techniek. Ons team slaat op actieve én effectieve wijze een brug tussen vraag en aanbod. Wij bieden zelfstandige technici hiermee toegang tot interessante opdrachten bij regionale, nationale of zelfs internationale opdrachtgevers. Vooral bij grote opdrachtgevers hebben zzp’ers vaak geen ingang, maar het Trestec netwerk opent deuren en behartigt daarbij in alle gevallen ook jouw belangen.

Samen met jou en vele anderen vormt Trestec een sterk collectief dat, op het gebied van technische projecten, constructiewerk, machinebouw en industrieel onderhoud op regiebasis, aan iedere vraag kan voldoen. Zo treedt Trestec ook regelmatig op als industriële aannemer waarbij zzp’ers in ons netwerk als onderaannemers worden ingezet bij complete aanbestedingen.

Grote opdrachtgevers hanteren vaak lange betalingstermijnen. Wij begrijpen dat je als ‘relatief kleine zelfstandige’ niet veel wilt of kunt voorfinancieren. Trestec zorgt daarom altijd voor een betrouwbare en snelle betaling.

Download hier de Trestec ZZP brochure