• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Industriële techniek partner

Met een omvangrijk netwerk bestaande uit zelfstandig ondernemers, gespecialiseerd in industriële techniek, mogen wij ons een stabiele samenwerkingspartner noemen met veel specialismen.Inmiddels hebben wij volwaardige projectengineers met veel technische kennis in huis. Hierdoor kunnen we complete projecten aannemen, met constructie in onze eigen professionele werkplaats. We bieden een breed aanbod aan technische disciplines, maar bezitten niet de “logheid” en de “tariefstelling” van een grote industriële onderhoudspartijen. Middels een unieke competentielijst maken wij een uitgebreid profiel van onze zzp’ers en weten wij altijd de juiste mensen op de juiste projecten te zetten. We staan bekend om maatwerk kwaliteit. Bekijk hier enkele referenties.

De voordelen van Trestec

  • Geen logheid, arrogantie of poeha
  • Kwaliteit en ontzorging staan voorop
  • Open en transparant; geen verrassingen achteraf
  • Geen reisuren, reiskilometers of poetsdoeken op de facturen
  • Eén contactpersoon & één leverancier voor al uw technische vraagstukken
  • Geen ‘handjes’, maar gemotiveerde ondernemers die hun vak verstaan & zelfredzaam zijn
  • Technische competentielijsten van elke zzp’er welke vooraf worden toegestuurd om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.
Aannemer industrieel onderhoud
Trestec is lid van de Koninklijke Metaalunie

“Trestec heeft het echt goed voor elkaar.”


Cor Polman
Technische Dienst
NDS Zwolle

Projecten
2020-09-08T08:26:26+01:00

Cor Polman
Technische Dienst
NDS Zwolle

  Dank je wel dat het vandaag zo snel voor elkaar is met die motorrollers. Ik had het niet verwacht, maar Trestec heeft het echt goed voor elkaar! Dus dank jullie wel. Ik heb er geen woorden voor...  

“Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche.”


Johan Fiat
FIATECH
Maintenance management support

Projecten
2018-05-18T08:13:31+01:00

Johan Fiat
FIATECH
Maintenance management support

  Via Trestec heb ik de mogelijkheid om als kleine zelfstandige bij grote bedrijven binnen te komen. Bedrijven die normaal gesproken niet zomaar met een kleine zelfstandige in zee willen gaan. Trestec selecteert voor mij projecten en bedrijven die bij mij passen. Wat zeker ook niet onbelangrijk is, is dat het betalingsgedrag van Trestec erg goed is. In de tijd dat ik nu voor Trestec werk, heb ik niet een keer meegemaakt dat er een factuur te laat is betaald. Ik ervaar deze samenwerking dan ook als zeer positief. We weten elkaar te vinden wanneer nodig. Trestec is intermediair voor technische zzp’ers. Een organisatie boordevol technische kennis en affiniteit met deze branche. Gevormd door een club jonge en ambitieuze mensen. Trestec spreekt zowel de taal van de opdrachtgever als de taal van de zzp’er. Om de continuïteit voor opdrachtgevers te waarborgen heeft Trestec een uitgebreide database van zzp’ers met allerhande technische disciplines waar ik als Fiatech uit kan putten. Om de kwaliteit van de werkzaamheden blijvend te kunnen waarborgen vinden op regelmatige basis evaluatiegesprekken plaats met de opdrachtgever, Fiatech en Trestec Op deze manier is Trestec altijd aangesloten en dat komt de samenwerking ten goede, zowel voor de opdracht als voor mij en de opdrachtgever.  

“Trestec speelt in op de behoefte en denkt goed mee.”


Albert Sluiter
Maintenance Manager Recticel

Recticel Kesteren

Projecten
2021-12-08T11:10:50+01:00

Albert Sluiter
Maintenance Manager Recticel

Recticel Kesteren

  In de periode 2018 en 2019 stonden we voor de zware taak een nieuwe Technische Dienst te formeren. Enkele medewerkers hadden er voor gekozen hun carrière elders voort te zetten en in een jaar tijd gingen ook 5 doorwinterde TD ers met pensioen. Een groot verlies van kennis en know-how en het collectieve geheugen was weg. Een groot nieuwbouw project, wat cruciaal was voor ons bedrijf, werd opgestart en dit was een zware belasting voor ons kader en midden kader. Trestec was een bekende voor ons en we hebben met hen onze problematiek besproken. De criteria hebben we vastgesteld. We wilden klaar zijn voor de toekomst met een flexibele schil in onze Technische Dienst. Na enkele constructieve gesprekken met het management van Trestec konden we elkaar goed vinden in een oplossing die voor alle partijen werkte. Er is invulling gegeven aan ondersteuning tijdens het nieuwbouwproject met een uitvoerend - en project team. We hebben de storingsdienst, in 2 ploegen, weer op orde gebracht en het middenkader is weer ingevuld met werkvoorbereiding en een coördinator. We hebben nu een Technische Dienst die voor 50 % bij Trestec ondergebracht is. Het was verbazingwekkend dat we toch met veel nieuwe medewerkers weer snel stappen konden maken naar een evenwichtige Technische Dienst die continu verbeterd. Dit door de frisse blik van de inleners van Trestec. De grondslag voor dit succes lag bij de openheid waarmee Trestec ons tegemoet getreden heeft. Open kaart spelen,  een goede screening van medewerkers en achter je afspraken staan en niet bang zijn om te veranderen.  

“… de juiste monteurs geselecteerd, die zeer pragmatisch te werk zijn gegaan en er niet voor terugschrokken om kritisch te zijn naar de organisatie. “


BTE Nederland

Gerben Breugelmans
Operations Manager
BTE Nederland B.V.

Projecten
2018-05-18T08:18:47+01:00

Gerben Breugelmans
Operations Manager
BTE Nederland B.V.

BTE Nederland
  Hermans Betonindustrie B.V. kampte al geruime tijd met een te hoog storingspercentage op één van de machines en wist hier onvoldoende grip op te krijgen. Trestec is in mei 2016 verzocht om de technische staat van de diverse machineonderdelen in kaart te brengen en een voorstel te doen voor optimalisatie van de technische staat. Als eerste stap heeft Trestec een korte inventarisatie gemaakt van de organisatie bij Hermans Betonindustrie B.V., zodat zij in staat waren om de juiste externe monteur te selecteren die de inventarisatie van de machinestatus zou kunnen oppakken. Zij zijn hier goed in geslaagd en in juni 2016 is de geselecteerde en kundige monteur aan de slag gegaan. Als eerste is de monteur gestart om een breakdown structuur van de machine te maken, om vervolgens van alle onderdelen een inspectielijst op te stellen. De monteur heeft daarbij ook niet geschroomd om bij te springen bij storingen en heeft zich zeer pragmatisch opgesteld. Tekortkomingen in de installatie bleken zich met name voor te doen in het elektrische en besturingsdeel van de machine. Trestec heeft een E-monteur geselecteerd om dit gedeelte goed in kaart te brengen. Uiteindelijk is er in een korte periode een goed beeld gegeven van de onderhoudsstaat van de machine en is er een goed advies gegeven hoe de situatie omgebogen moet worden van storingsaanpak naar preventief onderhoud. Zoals al aangegeven zijn de juiste monteurs geselecteerd, die zeer pragmatisch te werk zijn gegaan en er niet voor terugschrokken om kritisch te zijn naar de organisatie. Dat geldt overigens ook voor de leiding van Trestec, die in staat blijkt te zijn om snel te schakelen en altijd snel reageert.  

“Mede door Trestec heeft de startup van mijn bedrijf een enorme boost gekregen, door het vele werk wat ze voor mij binnen halen.”


Lennaert Ebbers
Technische Dienstverlening
EBTEQ

Projecten
2018-05-18T08:07:09+01:00

Lennaert Ebbers
Technische Dienstverlening
EBTEQ

  “Sinds een paar maanden word ik via Trestec bij twee bedrijven ingehuurd. Mede door Trestec heeft de startup van mijn bedrijf een enorme boost gekregen, door het vele werk wat ze voor mij binnen halen. Het concept van Trestec bevalt mij zeer goed, dit word mede mogelijk gemaakt door het persoonlijke contact met Joris en Gijs, die zowel bedrijven als zzp’ers weten te enthousiasmeren. Blijf vooral zo doorgaan zou ik zeggen!”  

“Zij weten waar ze over praten en dat werkt!”


Ruben Harleman
Owner
Harleman Engineering

Projecten
2019-11-07T11:10:37+01:00

Ruben Harleman
Owner
Harleman Engineering

Door de diversiteit van onze werkzaamheden te vergoten hebben we ons samen met Trestec gericht op projecten om fabrieken en machines veiliger te maken en af te schermen.

“De vriendelijke, duidelijke en openlijke manier van communiceren maakt van elk project een mooi eindresultaat.”


Arnoud Rebel
Eigenaar
A. R. Electric

Projecten
2020-01-14T07:56:31+01:00

Arnoud Rebel
Eigenaar
A. R. Electric

Sinds 2015 is Trestec mijn belangrijkste en betrouwbaarste samenwerkingspartner.

“Trestec, is een waardig partner voor iedere technische dienst.”


VHP Security Paper B.V.

Jeroen Wiskerke
Maintenance Mechanical Manager
VHP Security Paper B.V.

Projecten
2018-05-18T08:19:33+01:00

Jeroen Wiskerke
Maintenance Mechanical Manager
VHP Security Paper B.V.

VHP Security Paper B.V.
  Trestec, is een waardig partner voor een technische dienst. Trestec werkt flexibel en gedreven om te helpen met zowel de uitvoering van technisch werk als het oplossen van technische en organisatorische vraagstukken.  

“Trestec laat het lijken of elke opdracht gesneden koek voor ze is.”


Hans Dorgelo over Trestec

Hans Dorgelo
Hoofd Technische Dienst
Bakkerij Smithuis B.V. en Bakkerij Faber B.V.

Projecten
2018-05-18T08:03:12+01:00

Hans Dorgelo
Hoofd Technische Dienst
Bakkerij Smithuis B.V. en Bakkerij Faber B.V.

Hans Dorgelo over Trestec
  “Om onze nieuwe broodsnijmachine te plaatsen moest de inpaklijn verplaatst worden. Een andere inpakmachine 6 meter opgeschoven, oude transportbanen verwijdert en zo’n 65 meter nieuwe transportbanen aangeschaft en geplaatst worden. Dit alles moest voor de zomervakantie (Week 28) gereed zijn. Omdat er al meerder projecten binnen de bakkerij liepen is ervoor gekozen om de hulp van Trestec in te roepen. Trestec is gevraagd de projectleiding op zich te nemen en in samenwerking met de TD van Smithuis uit te voeren. Toen de plannen rond waren en de opdracht afgegeven aan Trestec, hadden we nog 10 weken tot de zomervakantie. Trestec heeft het voor elkaar gekregen om een leverancier te vinden die kon garanderen dat ze deze levertijd konden halen. De voorbereiding was goed voor elkaar. Elektrische, en pneumatische aansluitingen waren goed voorbereid en de werkzaamheden zijn in samenwerking met de eigen TD uitgevoerd Ondanks dat dit alles in zeer korte tijd en zonder stilstand van de productie gerealiseerd moest worden is het Trestec zonder problemen gelukt. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en de houding van Trestec en hun medewerkers. De ervaring in de voedsel verwerkende industrie was duidelijk aanwezig en Trestec is hier op de juiste manier mee om gegaan Trestec laat het lijken of elke opdracht gesneden koek voor ze is.”  

“Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken.”


Multiparts over Trestec

Roel Jansen
Business Unit Manager
Kaak-Multiparts

Projecten
2018-06-01T11:57:42+01:00

Roel Jansen
Business Unit Manager
Kaak-Multiparts

Multiparts over Trestec
  De eerste samenwerking tussen onze beide bedrijven was februari 2016 dit was eigenlijk direct een succes. Trestec had een project bij een van haar klanten waarbij men binnen een korte termijn een bepaalde ombouw van een productie lijn wilde organiseren. Hiervoor waren transportbanen nodig die wij met Multiparts snel konden produceren. Trestec nam de projectleiding voor haar rekening en de montage, Multiparts de lay-out engineering en de productie van de transportsystemen. Het project werd in zeer korte tijd opgeleverd met een tevreden eindkant als gevolg. Sindsdien hebben we vaker samen projecten uitgevoerd in zowel binnen en buitenland. Bij enkele recente projecten bij bestaande klanten van Multiparts, heeft Trestec mechanische en electromonteurs geleverd. Samen met onze medewerkers hebben we vakkundig en snel enkele mooie projecten weten te realiseren. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de geleverde monteurs waarmee wij dankzij Trestec hebben kunnen werken. Naast kwaliteit zijn wij ook erg tevreden over de professionaliteit en flexibiliteit die soms nodig is bij de realisatie van projecten. Het is namelijk een feit dat een planning nog wel eens wijzigt en ook een (de)montage klus kan wel eens wat meer werk blijken te zijn dan vooraf is ingeschat. Als het eens tegen zit kun je het verschil tussen een leverancier en een partner leren kennen. Trestec kunnen wij zeker een van onze partners noemen.

“We kregen eerst de kwalificaties van de lasser en deze sloten naadloos aan op de opdracht”


Twence over Trestec

Eddy Meijer
Teamleider Asset Behoud
Twence B.V.

Projecten
2018-06-07T08:12:19+01:00

Eddy Meijer
Teamleider Asset Behoud
Twence B.V.

Twence over Trestec
  Na een zeer plezierig kennismakingsgesprek met Joris hebben we voor het herstellen van een zestal poliepen van huisvuilgrijpers een lasser via Trestec Bv ingehuurd. Voordat Patrick kwam kregen we eerst zijn kwalificaties te zien en deze sloten goed aan bij onze wensen. Eenmaal bij Twence aan het werk bleek Patrick een zeer kundige lasser die een uitstekende klus afgeleverd heeft.

“Trestec zal er alles aan doen om de behoefte van hun klant per direct te vervullen.”


Rob van Tilburg
Operationeel Directeur
BBS Food Barneveld

Projecten
2018-05-18T08:14:59+01:00

Rob van Tilburg
Operationeel Directeur
BBS Food Barneveld

  Trestec is een accuraat bedrijf wat snel handelt en weet hoe de klant te ontzorgen. Niets is te veel gevraagd en snelheid en leveren van het juiste personeel is een zeer groot pluspunt van Trestec. Trestec zal er alles aan doen om de behoefte van hun klant per direct te vervullen. Een betrouwbare partner als het gaat om de juiste mensen leveren op het moment dat het nodig is.  

“Trestec heeft alle verwachtingen waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid”


Bakkerij Fuite

Marcel Snoeijer
Productiemanager
Bakkerij Fuite B.V.

Projecten
2018-06-07T08:22:16+01:00

Marcel Snoeijer
Productiemanager
Bakkerij Fuite B.V.

Bakkerij Fuite
  De reden dat wij de samenwerking aangegaan zijn met Trestec is dat we ondersteuning in onze technische dienst nodig hadden. Het klonk veelbelovend: een groot netwerk van zelfstandig ondernemers met eigen specifieke kennis van techniek en foodindustrie, die via Trestec ondersteuning kunnen bieden. Wij ontvingen competentielijsten vooraf, zodat er geen verassingen achteraf kwamen en ik van te voren wist wie er kwam en welke technische kennis deze techneut meebracht. Alle verwachten heeft Trestec waargemaakt; klantgericht, flexibel en schaalbaarheid maakt Trestec een goede partner. Daarnaast zien we ook dat er een goede match is met de techneuten die bij ons komen qua kennis en samenwerking. 

“Wat de monteurs van Trestec betreft zijn we wederom zeer tevreden met de inzet en het resultaat.”


Mayr-Melnhof over Trestec

Sander Veen
Mechanical Department
Mayr-Melnhof Eerbeek B.V.

Projecten
2018-05-18T08:20:22+01:00

Sander Veen
Mechanical Department
Mayr-Melnhof Eerbeek B.V.

Mayr-Melnhof over Trestec
  Wat de monteurs van Trestec betreft zijn we wederom zeer tevreden met de inzet en het resultaat. We hebben samen weer heel wat werk verzet. Als dit soort mannen ons blijven assisteren in de toekomst gaan we nog lang gebruik maken van de service die Trestec levert. Bedankt en we zien jullie graag bij de volgende machinestilstand op 2 mei weer verschijnen.  

“Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!”


Unique Selling Products

Rick de Jonge
Engineer
Unique Safety Products

Projecten
2018-06-12T13:30:06+01:00

Rick de Jonge
Engineer
Unique Safety Products

Unique Selling Products
  Voor de projecten van Unique Safety Products is transparante communicatie, vakkundig advies en een adequate uitvoering van essentieel belang. Met Trestec BV hebben wij een samenwerkingspartner gevonden die in alle gevraagde facetten voorziet en hebben wij al meerdere projecten succesvol afgerond. Voor een deskundige partner in de industriële techniek bent u bij Trestec BV aan het juiste adres!

“Trestec wil de klant echt ontzorgen”


Frank Simon
Maintenance Manager Loparex

Loparex Apeldoorn

Projecten
2023-04-18T09:10:09+01:00

Frank Simon
Maintenance Manager Loparex

Loparex Apeldoorn

Al jaren maakt Loparex BV te Apeldoorn gebruik van de diensten van Trestec. Loparex is een vol continu bedrijf dat vanuit basis papier zogenaamde release liner maakt. Dat is papier wat je makkelijk ergens weer vanaf haalt, zoals bijvoorbeeld de achterkant van een sticker. Loparex koopt grote rollen papier in, bewerkt deze op een aantal grote produktiemachines en levert de papierrollen aan klanten wereldwijd aan producenten in onder andere de tape-, medische-, auto- en vliegtuig industrie. De technische dienst van Loparex heeft zelf niet de mogelijkheid om een 5-ploegendienst rooster bemand te hebben en doet daartoe een beroep op Trestec. Zo wordt meer dan de helft van het rooster inmiddels ingevuld door een aantal vaste monteurs  van Trestec. Deze monteurs zijn inmiddels zo thuis bij Loparex dat ze volledig meedraaien in de technische dienst. Keer op keer bewijzen deze monteurs zich weer door hun kennis en betrokkenheid. Ze staan bij storingen er soms echt alleen voor en weten eigenlijk altijd wel een oplossing te vinden. Soms met inzet van een collega van Trestec. Te merken is dat de monteurs van Trestec gewend zijn om zelfstandig een oplossing voor de meest uiteenlopende uitdagingen te vinden. Loparex is dan ook blij met deze oplossing  die Trestec biedt om een deel van de consignatie over te nemen.  Verder mag opgemerkt worden dat de samenwerking met Trestec altijd bijzonder fijn gaat en dat zij de klant echt willen ontzorgen. Loparex gaat dan ook voor een nog lange samenwerking met Trestec.  
0
0
Projecten