• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Trestec biedt industrieel onderhoud op maat

Met een sterke focus op industrieel onderhoud is Trestec als technisch dienstverlener werkzaam voor uiteenlopende bedrijven in diverse industrieën. Onze werkzaamheden en diensten zijn zeer uiteenlopend. Zo kunnen wij technische onderhoudsdiensten en storingsdiensten vervullen. We nemen ook projectmatige opdrachten aan.

 

Onderhoud machinepark

De totale kosten van het technisch onderhoud zijn voor ieder bedrijf een forse kostenpost. Het is daarom essentieel om het onderhoud van uw machinepark te beheersen. Dat wil onder andere zeggen dat u weet in welke staat de machines en machineonderdelen verkeren, zodat reparaties tijdig ingepland kunnen worden en kosten gebudgetteerd kunnen worden. Onze technici kunnen u ondersteunen met het in kaart brengen van uw machinepark. Zo beschikt Trestec bijvoorbeeld over een nauwkeurige FARO 3D Laserscanner. Met geavanceerde apparatuur en ervaren technici vormen we een deskundige gesprekspartners voor het praktisch inrichten van preventief onderhoud.

 

Kosten besparen

Specialisten op de loonlijst kosten doorlopend veel geld. Dat geld kunt u besparen door technische specialisten bij ons in te huren. Dit kan voor een bepaalde periode, voor een bepaald project of doorlopend. Het kan gaan om ondersteuning van uw eigen technische dienst of om het in no-time weer bedrijfsklaar maken van uw machinepark en/of leidingwerk.

 

Wij worden ondersteund door een zeer omvangrijk netwerk aan zzp’ers, die elk op eigen vlak een rol als specialisten vervult. Samen vormen wij een totaalpartner voor iedere opdrachtgever, in elke industrie.

"Trestec zit boordevol kennis en heeft een uitgesproken hart voor techniek!"