• Ondernemerscollectief in de industriële techniek

Een team waar je onderdeel van wilt zijn

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

"Wij zorgen voor de beste vakman op de juiste plek"

Team Trestec

Gijs Klaassen

06 22 91 96 72
g.klaassen@trestec.nl

Gijs kent de technische markt als zowel zzp'er als opdrachtgever. Hierdoor ziet hij waar beiden echt behoefte aan hebben, weet hij met ideale oplossingen te komen en de beste vakmensen op de juiste plek te zetten. Met zijn ruim 16 jaar werkervaring als zzp'er in Technische Dienstverlening op WTB gebied is voor Gijs geen technische uitdaging onmogelijk.

Joris van Ginderen

06 29 08 52 00
j.vanginderen@trestec.nl

Als mede-eigenaar houdt de goedlachse Joris het overzicht en weet hij mensen altijd te motiveren. Zijn organisatorische en bedrijfsmatige kennis zorgen dat hij voor zowel de opdrachtgever als een zzp'er een prettige samenwerkingspartner is. Door zijn jarenlange ervaring als hoofd technische dienst in de industriële procestechniek weet hij altijd het juiste te adviseren.

Janet ter Haar

055 820 02 20
j.terhaar@trestec.nl

De snelle en correcte financiële administratie van Trestec is te danken aan Janet. Cijfermatig heeft Janet alle touwtjes in handen en houdt ze de heren scherp.

John Zweers

06 28 35 49 82
j.zweers@trestec.nl

Als project engineer bij Trestec is hij de redder in nood bij alle electro- /besturingstechnische vraagstukken. Daarnaast vervult hij de kartrekkersrol bij diverse projecten. Met zijn jarenlange ervaring als Hoofd Technische Dienst bij een grote industriële bakker weet hij tevens alles van het vormgeven en opbouwen van een effectieve onderhoudsafdeling.

Nanda ten Have

055 820 02 20
n.tenhave@trestec.nl

Nanda ondersteunt zowel de afdeling administratie als de afdeling verkoop binnendienst. Samen met haar collega's zorgt ze ervoor dat de administratieve processen vlekkeloos verlopen.

Martijn Pannekoek

06 39278998
m.pannekoek@trestec.nl

Op het gebied van projectengineering, storing, onderhoud en werkvoorbereiding kan Martijn zijn mannetje staan. Ondanks dat hij allround bekwaam is, ligt zijn zwaartepunt duidelijk op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. We zijn heel erg blij met deze aanvulling op ons vaste team, wat ons nog beter in staat zal stellen om onze klanten op een adequate wijze van dienst te kunnen zijn.

Marco ter Haar | Trestec B.V.

Marco ter Haar

06 28 87 50 74
m.terhaar@trestec.nl

Vanaf begin December 2019 krijgt Trestec weer versterking! Met trots en enthousiasme kunnen wij hierbij laten weten dat Marco ter Haar ons team in zowel binnendienst, als buitendienst. Marco heeft jarenlange ervaring in de procesindustrie binnen een Technische Dienstomgeving, in met name de ruwe industrie zoals betonindustrie en kalkzandsteenindustrie. We kennen Marco al jaren als een enorm bevlogen, accurate en harde werker. Samen met hem kunnen we verder opschakelen om onze dienstverlening beter te stroomlijnen, de samenwerkingen met partners te intensiveren en onze klanten nog beter te bedienen. We zijn enorm blij met onze nieuwe aanwinst en zullen ons maximaal inzetten om Marco zo goed mogelijk te ondersteunen in de aanloopperiode.