In December 2014 zaten wij bij de Notaris om Trestec BV in te schrijven in het handelsregister. Ons avontuur begon met een visie, een paar duizend euro geleend vanuit privé, een huurpandje waar we gebruikmakend van de gratis Wifi van de MacDonalds aan de overkant, hard gevochten hebben om een plekje in de industriële techniek te veroveren.

Onze bezittingen: een tweedehands bureau, een stoel en een kast. De eerste jaren waren lastig, maar hielden vol. Op 13 Maart 2017 kochten wij onze eerste bedrijfsauto; een Caddy 1.9 TDi met nog geen 70.000km op de klok. Met gepaste trots lieten we hem bestickeren in onze huisstijl. Was toch wel even een momentje! De eerste jaren werden er weinig kilometers mee gereden, maar toen de zaak begon te groeien, en ons Team begon te groeien in aantal, draaide de oude Caddy overuren. Na 7 probleemloze jaren door eerst John en daarna Guus en ondertussen bijna 300.000km op de teller, was de puf er uit en nemen we afscheid van de eerste Caddy en blikken we even terug hoe we gestart zijn.

Inmiddels staat er een nieuwe Caddy klaar op de dam, klaar om onze Guus naar de klanten te brengen. En nadat deze weer vers bestickerd staat te glimmen op de parkeerplaats, voel ik datzelfde trotse gevoel als ik bij de eerste ook had. Gaaf, toch!

Trestec: sterk in samenwerken!